NITT FAJÁTÉK
  Főoldal » Katalógus » Használat feltételei
  
 
Kategoriak
  A használat feltételei A használat feltételei

  Üzemeltető

  A nitt-fajatek.hu webbolt üzemeltetője:
  Tersztenyák Tünde egyéni vállalkozó
  Cím: 8884 Petrivente, Rákóczi Ferenc utca 25.
  Vállalkozói igazolvány száma: ES-348791
  Adószám: 65633151-1-40
  Telefonszám: 06-20-399 1753
  Email: info@nitt-fajatek.hu

  Regisztráció

  A webboltban szabadon nézelődhet, a vásárlásnak azonban feltétele a regisztráció. A regisztrációs folyamat során azokat az adatokat kötelező megadni, amelyek szükségesek a számla kiállításához és a választott áru kiszállításához.
  A regisztrációt követően a rendszer egy e-mailben jelzi Önnek, hogy a regisztráció sikeres volt. Ezt követően bármikor beléphet webboltunkba a regisztráció során megadott e-mail címével és jelszavával. A belépés után módosíthatja adatait, megtekinthető régebbi rendeléseit, követheti aktuális rendelése állapotát vagy törölheti regisztrációját.

  Termékinformáció

  A webboltban csak új terméket értékesítünk. A termékről megjelenő képek a tényleges terméket ábrázolják, ahol ettől lényeges eltérés van, az külön jelezzük. A képen ábrázolttól kisebb megjelenésbeli - szín, díszítés, forma - eltérés előfordulhat.

  Megrendelés

  A vásárlás a kívánt termékek kosárba helyezésével, majd kosár tartalmának megrendelésével történik. A rendelés során választható ki a szállítási mód, módosítható a számlázási, szállítási cím és lehetőség van egyéb közlemény megadására. A rendelés utolsó lépése a megerősítés, ekkor lesz végleges a rendelés.

  A beérkezett rendelésről minden esetben kap a regisztrációkor megadott e-mail címre egy automatikus üzenetet. Ebben ellenőrízheti, hogy pontosan milyen adatokkal jutott el a megrendelés hozzánk. Amennyiben szükséges, munkatársunk telefonon vagy emailben felveszi a kapcsolatot a vevővel.

  Fizetés és szállítás

  Fizetés

  A megrendelt áru ellenértékét és az esetleges egyéb költségeket készpénzben kell kiegyenlíteni a választott szállítási módtól függően.

  Szállítás

  Jelenleg a következő szállítási módok választhatóak:
  • házhozszállítás (csak Nagykanizsa 25 km-es körzetében)
  • postai szállítás

  Házhozszállítás
  Nagykanizsa 25 km-es körzetében lehetőség van házhozszállítást kérni. Ebben az esetben munkatársunk személyesen viszi el a megrendelt árut a megadott címre. A kiszállítás hetente egyszer, általában szerdai napon történik. Az előző nap délutánig beérkezett rendelések, még belekerülnek a szállításba, amennyiben csak a következő hétet szeretné, kérjük jelezze a megrendelésben.
  A kiszállítás pontos idejét telefonon egyeztetjük, ezért ilyenkor mindenképpen szükséges a rendeléshez telefonszám megadása.
  A fizetés az áru átvételekor készpénzben történik. Szállítási díjat nem számolunk fel.

  Postai szállítás
  Postai szállítás esetén a megrendelt árut a Magyar Posta juttatja el a vevőhöz.
  A fizetés utánvétellel, a csomag átvételekor történik. Szállítási díj:
  Áru értékeSzállítási díj
  0-10000 Ft1920 Ft
  10001-15000 Ft960 Ft
  15001- Ft0 Ft
  A postai szállítás ideje általában 3-4 munkanap.

  Elállás

  A szállítás előtt bármikor elállhat a rendelésétől, ehhez minél előbb vegye fel a kapcsolatot velünk telefonon, vagy e-mailben.
  Kiszállítás után a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállási jogával élhet. Ennek lényege, hogy az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a megrendeléstől. Ebben az esetben vissza kell küldenie az árut hiánytalanul és sértetlenül. Az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatérítjük Önnek.
  A visszatérítés csak a megrendelt árura vonatkozik, a szállítási költségre nem. Önt terheli az áru visszajuttatásának költsége is.

  Adatvédelem

  A nekünk megadott személyes adatait a 1992. évi LXIII. törvényben foglalt előírásoknak megfelelően, bizalmasan kezeljük, az harmadik fél részére - a szállításhoz szükséges adatok a szállítónak történő megadásán kívül - nem adjuk ki.
  A regisztrációs űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait a megrendelések teljesítéséhez, a vásárlás lebonyolításához kezeljük, tároljuk feldolgozzuk. Az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetőleg visszavonhatja. Kérheti személyes adatainak törlését, helyesbítését, és az adatkezelésről felvilágosítást.
   Folytatás 
  Információk
  Fontos tudnivalók
  Hogyan vásároljak?
  Ügyfélszolgálat
  Felhasználó

  E-mail cím:
  Jelszó: (elfelejtette?)

  Regisztráció
  Bevásárló kosár tovább
  0 cikk

  Copyright © 2022 Nitt Fajáték
  Az osCommerce segítségével