NITT FAJÁTÉK
  Főoldal » Katalógus » Használat feltételei
  
 
Kategoriak
A használat feltételei A használat feltételei

Üzemeltető

A nitt-fajatek.hu webbolt üzemeltetője:
Tersztenyák Tünde egyéni vállalkozó
Cím: 8884 Petrivente, Rákóczi Ferenc utca 25.
Vállalkozói igazolvány száma: ES-348791
Adószám: 65633151-1-40
Telefonszám: 06-20-399 1753
Email: info@nitt-fajatek.hu

Regisztráció

A webboltban szabadon nézelődhet, a vásárlásnak azonban feltétele a regisztráció. A regisztrációs folyamat során azokat az adatokat kötelező megadni, amelyek szükségesek a számla kiállításához és a választott áru kiszállításához.
A regisztrációt követően a rendszer egy e-mailben jelzi Önnek, hogy a regisztráció sikeres volt. Ezt követően bármikor beléphet webboltunkba a regisztráció során megadott e-mail címével és jelszavával. A belépés után módosíthatja adatait, megtekinthető régebbi rendeléseit, követheti aktuális rendelése állapotát vagy törölheti regisztrációját.

Termékinformáció

A webboltban csak új terméket értékesítünk. A termékről megjelenő képek a tényleges terméket ábrázolják, ahol ettől lényeges eltérés van, az külön jelezzük. A képen ábrázolttól kisebb megjelenésbeli - szín, díszítés, forma - eltérés előfordulhat.

Megrendelés

A vásárlás a kívánt termékek kosárba helyezésével, majd kosár tartalmának megrendelésével történik. A rendelés során választható ki a szállítási mód, módosítható a számlázási, szállítási cím és lehetőség van egyéb közlemény megadására. A rendelés utolsó lépése a megerősítés, ekkor lesz végleges a rendelés.

A beérkezett rendelésről minden esetben kap a regisztrációkor megadott e-mail címre egy automatikus üzenetet. Ebben ellenőrízheti, hogy pontosan milyen adatokkal jutott el a megrendelés hozzánk. Amennyiben szükséges, munkatársunk telefonon vagy emailben felveszi a kapcsolatot a vevővel.

Fizetés és szállítás

Fizetés

A megrendelt áru ellenértékét és az esetleges egyéb költségeket készpénzben kell kiegyenlíteni a választott szállítási módtól függően.

Szállítás

Jelenleg a következő szállítási módok választhatóak:
  • házhozszállítás (csak Nagykanizsa 25 km-es körzetében)
  • postai szállítás

Házhozszállítás
Nagykanizsa 25 km-es körzetében lehetőség van házhozszállítást kérni. Ebben az esetben munkatársunk személyesen viszi el a megrendelt árut a megadott címre. A kiszállítás hetente egyszer, általában szerdai napon történik. Az előző nap délutánig beérkezett rendelések, még belekerülnek a szállításba, amennyiben csak a következő hétet szeretné, kérjük jelezze a megrendelésben.
A kiszállítás pontos idejét telefonon egyeztetjük, ezért ilyenkor mindenképpen szükséges a rendeléshez telefonszám megadása.
A fizetés az áru átvételekor készpénzben történik. Szállítási díjat nem számolunk fel.

Postai szállítás
Postai szállítás esetén a megrendelt árut a Magyar Posta juttatja el a vevőhöz.
A fizetés utánvétellel, a csomag átvételekor történik. Szállítási díj:
Áru értékeSzállítási díj
0-10000 Ft1920 Ft
10001-15000 Ft960 Ft
15001- Ft0 Ft
A postai szállítás ideje általában 3-4 munkanap.

Elállás

A szállítás előtt bármikor elállhat a rendelésétől, ehhez minél előbb vegye fel a kapcsolatot velünk telefonon, vagy e-mailben.
Kiszállítás után a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállási jogával élhet. Ennek lényege, hogy az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a megrendeléstől. Ebben az esetben vissza kell küldenie az árut hiánytalanul és sértetlenül. Az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatérítjük Önnek.
A visszatérítés csak a megrendelt árura vonatkozik, a szállítási költségre nem. Önt terheli az áru visszajuttatásának költsége is.

Adatvédelem

A nekünk megadott személyes adatait a 1992. évi LXIII. törvényben foglalt előírásoknak megfelelően, bizalmasan kezeljük, az harmadik fél részére - a szállításhoz szükséges adatok a szállítónak történő megadásán kívül - nem adjuk ki.
A regisztrációs űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait a megrendelések teljesítéséhez, a vásárlás lebonyolításához kezeljük, tároljuk feldolgozzuk. Az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetőleg visszavonhatja. Kérheti személyes adatainak törlését, helyesbítését, és az adatkezelésről felvilágosítást.
 Folytatás 
Információk
Fontos tudnivalók
Hogyan vásároljak?
Ügyfélszolgálat
Felhasználó

E-mail cím:
Jelszó: (elfelejtette?)

Regisztráció
Bevásárló kosár tovább
0 cikk

Copyright © 2019 Nitt Fajáték
Az osCommerce segítségével